Αποστολές

Το PigiAfisa.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.
Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατόν πιο δίκαια.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 - 3 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Η αποστολή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με Ταχυμεταφορική εταιρεία, με το Εθνικό Ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ), ακόμη και με μεταφορικές εταιρείες όταν ο όγκος και το βάρος είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Όταν επιλέξετε Ταχυμεταφορά (Courrier Service), η αποστολή των παραγγελιών σας γίνεται από την Γενική Ταχυδρομική.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ Γενικής Ταχυδρομικής

Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,50€ για κάθε δέμα έως 2 κιλά και η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό ειναι 1,00€ για όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές με αντικαταβολή χρεώνονται με επιπλέον 2,00€.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80,00€ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
(Εξαιρούνται τα μεγάλα δέματα που τα μεταφορικά χρεώνονται κανονικά).

Κατηγορίες