Το κατάστημα μας

Η επιχείρηση μας ιδρύθηκε το 1938 ξεκινώντας ως "εκδόσεις Αναγνωστίδη" και από το 1980 ξεκίνησε να λειτουργεί ως    "Η Πηγή της Κάρτας και της Αφίσας" έως το 2007 που ανοίξαμε το 2ο κατάστημα μας στήν Ακαδημίας 85 με την ονομασία "Η Πηγή της Αφίσας" απο όπου και συνέχιζουμε την παράδοση ενός από τα πρώτα ιστορικά αφισάδικα της Αθήνας που έχει ντύσει τους επαγγελματικούς και προσωπικούς χώρους γενιών με αφίσες και κορνίζες σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουμε με την στήριξη σας, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησής μας προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να ντύσουμε το προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο με την καλύτερη δυνατή επιλογή μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεματικών ενοτήτων σε αντίγραφα έργων τέχνης, χρυσοτυπίες, λιθογραφίες, κινηματογραφικά θέματα, τοπία, παιδικά θέματα, εκπαιδευτικά και πολλά πολλά ακόμα. Επίσης έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την κορνιζά που ταιριάζει στην επιλογή σας.

  • Μεγάλη ποικιλία από ξύλινες κορνίζες άριστης ποιότητας, ελληνικής και ιταλικής προέλευσης σε οποιαδήποτε διάσταση για εφαρμογές όπως φωτογραφίες, πτυχία, πίνακες ζωγραφικής, αγιογραφίες, καθρέφτες, αφίσες, κεντήματα κλπ.
  • Τελάρωμα μουσαμά ή καμβά.
  • Κορνίζες αλουμινίου & Τζάμι - κλίπς σε διάφορες διαστάσεις.
  • Ψηφιακή εκτύπωση σε χαρτί (Αφίσα). Δυνατότητα επιλογής από έτοιμες φωτογραφίες ή πολύχρωμα σχέδια καθώς και από ιστοσελίδες. Επίσης, εκτυπώνουμε οποιαδήποτε δική σας φωτογραφία σε καμβά ή μουσαμά.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες για την ανανέωση του χώρου σας.

 

Θα μας βρείτε:

"Η Πηγή της Αφίσας"

Ακαδημίας 85, Αθήνα Τ.Κ.10678

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. : 210.38.19.063

: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσβαση με Μαζικά Μέσα Μεταφοράς:

Μετρό: Σταθμός Ομόνοια / Σταθμός Πανεπιστήμιο

Ηλεκτρικός: Σταθμός Ομόνοια

 

   

  

  

5   6

   8

  

 

Το παλιό μας κατάστημα

"Η Πηγή της Κάρτας και της Αφίσας"

"1980 - 2011"

 

Κατηγορίες